L’Ajuntament de Turís fomenta les compres locals amb la campanya “Comerç de Turís. Més prop, més nostre”

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Turís ha iniciat una campanya que s’estendrà fins finals de setembre per a fomentar el comerç de proximitat i els serveis públics.

“Comerç de Turís. Més prop, més nostre”, és el lema de la campanya per a la qual s’ha fet una inversió per valor de 25.000 € i està emmarcada al Pla de Contingència i Desenvolupament Local per a fer front a les conseqüències econòmiques i socials del coronavirus.

Les persones empadronades majors de divuit anys podran participar adquirint un tiquet a l’ajuntament en el qual figuren deu caselles que deuran segellar-se pels comerços adherits a la campanya quan es realitze una compra igual o superior a 10 euros.

Una vegada el tiquet estiga complet es podrà canviar a l’ajuntament per una entrada de serveis públics municipals a triar entre el gimnàs, la piscina o el cinema. Es podrà gaudir del premi en el moment que estos serveis entren en funcionament i amb un termini que inclou fins desembre 2021. Tota la informació està disponible a les xarxes socials i al web municipal.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*