L’Ajuntament d’Utiel prepara un pla de xoc contra l’impacte de Covid-19

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament d’Utiel està desenvolupant les bases d’un pla estratègic d’àmbit municipal amb l’objectiu de reduir l’impacte que la crisi de l’COVID-19 està provocant en el desenvolupament econòmic del municipi.

El pla preveu ajudes de caràcter local que siguin complementàries a les ja aprovades per les administracions provincial, autonòmica i estatal.

Aquest programa s’estructura en 3 pilars bàsics:

-Ajudes dirigides a autònoms, empreses, PIMES i comerços
-Ajudes de caràcter social per als col·lectius més vulnerables
-Activació i promoció de l’ocupació local

En aquest moment, el consistori utielano està elaborant les bases d’aquest pla integral municipal de suport a la ciutadania que es posarà en marxa en properes setmanes.

Un pla de xoc que neix amb l’objectiu de mitigar els efectes en l’economia i l’ocupació local i protegir els col·lectius més vulnerables davant l’impacte d’aquesta crisi.

Es tracta d’un paquet de mesures extraordinàries dirigit principalment als sectors productius d’Utiel que s’han vist especialment afectats per aquest període excepcional d’estat d’alarma així com a utielanos amb escassos recursos que en aquests moments difícils necessiten de l’empara institucional.

El programa inclou mesures extraordinàries que van des de la suspensió de taxes i flexibilització en el pagament d’impostos fins ajudes econòmiques directes a empreses, autònoms i de caràcter social.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*