El govern municipal de Bunyol donarà el 15% dels seus salaris per a contribuir a la lluita contra el coronavirus en la població

Sesión plenaria del Ayuntamiento de Buñol.
Sesión plenaria del Ayuntamiento de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Els regidors de l’equip de govern de Bunyol donaran més de 1.000 euros mensuals a Cáritas Ventas i Pueblo

El Govern Municipal de Bunyol, integrat per PSOE, IU i Podem, ha fet públic la intenció de donar el 15% del seu salari a accions que minven els greus efectes econòmics que pot ocasionar el Covid19. En total la xifra mensual supera els 1.000 euros.

En principi eixa quantitat serà donada íntegrament a Cáritas Ventas i Pueblo Buñol i després en mesos successius a associacions i entitats que necessiten ajuda urgent per als veïns i veïnes del municipi. Esta és una de les nombroses accions que des de l’equip de govern municipal s’estan duent a terme des que es decretara l’Estat d’Alarma el passat mes de març en el país.

Ajudes socials, mesures econòmiques, suport psicològic, correcta i veraç informació són algunes de les moltes accions. A això se li afig el repartiment de màscares entre els comerços del municipi, dotar de tot el material sanitari a centre de salut, policia, guàrdia civil i residència de la Tercera Edat, entre altres.

A més, han sigut moltes les entitats esportives, associacions cíviques i voluntaris que han posat el seu granit d’arena en estos durs moments. Buñol és solidari.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*