La Biblioteca de l’Eliana reobre les seues portes per a préstecs i devolucions

Post també disponible en: Castellano

El nou servei ‘La Biblioteca a casa’ acostarà els llibres a les seues llars als qui no puguen acudir de manera presencial

Amb el pas a la Fase 1, des de dilluns la Biblioteca Municipal de l’Eliana torna a obrir les seues portes a la ciutadania. No obstant això, aquesta obertura s’ajustarà al compliment de l’Ordre SND/386/2020 del 3 de maig, per la qual es determinen les condicions de desenvolupament de la prestació del servei. D’aquesta forma, únicament procurarà préstecs i devolucions, l’aforament serà limitat i controlat amb un recorregut d’entrada i eixida i, en cas de sobrepassar-lo, els usuaris hauran d’esperar fora respectant les ratlles pintades en el sòl per a garantir la separació d’un metre i mig entre les persones. 

Els préstecs es realitzaran amb cita prèvia a través del telèfon 962 742 371 o bé a través del correu electrònic biblioteca@leliana.es, per a evitar, en la mesura que siga possible, la formació de cues innecessàries. Per a accedir a les instal·lacions serà obligatori la utilització de guants i màscares, no obstant això, l’Ajuntament posarà a la disposició dels usuaris gel desinfectant i totes les mesures de seguretat necessàries. 

El nou horari serà de dilluns a divendres de 10:30 a 13 hores i els dimarts a la vesprada, de 17 a 19 hores. No està autoritzada la consulta en sala, la circulació lliure per les prestatgeries, la lectura de premsa, la utilització d’ordinadors ni la realització d’impressions, fotocòpies o escàner. Els llibres passaran, després de cada devolució, la seua particular quarantena durant 15 dies per a garantir que tots estan lliures de Covid-19 abans de prestar-los de nou.

Així mateix, s’obrirà ‘La Biblioteca a casa’, un nou servei de préstec de llibres directament al domicili dels veïns i veïnes que no es puguen desplaçar fins a la Biblioteca per la seua avançada edat, reducció de mobilitat o per qualsevol altra circumstància que li impedisca acudir presencialment. Per a sol·licitar-ho hauran de contactar telefònicament amb el centre o a través del correu electrònic.

El regidor de Biblioteques, Jorge Pérez Comeche, ha convidat a elianers i elianeres a fer ús del servei amb responsabilitat i respectant totes les mesures de seguretat i ha anunciat que la Biblioteca “ja està preparant el seu passe a la següent fase i ha instal·lat separadors de taula a la sala de consulta perquè en el moment en què les autoritats aproven la seua reobertura al públic, puga realitzar-se amb les majors garanties possibles.”

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*