Nous espais verds a Benaguasil

Post també disponible en: Castellano

Benaguasil augmenta les seues zones verdes amb la remodelació del Parc de Titaigües amb una pista de patinatge i el parc de la Safor amb zona de calistenia, pipí-can i agility

Els veïns i veïnes de Benaguasil compten amb nous espais verds demandats en el qual s’inclouen una nova pista de patinatge al parc de Titaigües, calistenia, parc caní amb circuit agility, pipí-ca i una zona arbrada amb bancs que forma part de la iniciativa ‘Benaguasil Creix’ al parc de la Safor situat en la carretera de Riba-roja de Túria.

La regidor de Parcs i Jardins, Alicia Molina ha assegurat que amb aquesta remodelació es pretén oferir un espai “innovador i interactiu” perquè els joves del municipi puguen practicar esport a l’aire lliure. 

La remodelació del parc de Titaigües ha consistit en el condicionament del paviment amb formigó remolinat amb unes mesures de 8,20 x 23,7 per a la pràctica de patinatge a l’aire lliure. A més, s’ha dotat la instal·lació de baranes amb sòcol de PVC per a la protecció contra els colps en la pràctica esportiva. La zona ja pot ser gaudida per tots els veïns i veïnes de Benaguasil complint sempre les normes d’ús. 

D’altra banda, al parc de La Safor els alumnes del Taller d’Ocupació ‘Benaguasil Sostenible III’ estan ultimant els treballs d’obra i maçoneria en un entorn amb una zona de bancs, arbratge i papereres en corredors de formigó imprés, zona de calistenia de 12,70 X 8,80 amb sòl de cautxú de seguretat, zona de pipí-ca amb una font i zona de agility amb balancín, rampa inclinada i salt d’alçada per a gaudi de les mascotes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*