Nova escola esportiva de frontenis a Xest

Post també disponible en: Castellano

Xest ja compta amb una nova escola de frontenis per a edat escolar, de 6 a 16 anys, després de l’acord de col·laboració recentment aconseguit entre l’Ajuntament, el Club de Frontenis Xest i la Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana.
“La proposta d’escola de frontenis que ens van presentar va ser molt interessant, ja que va dirigida a augmentar la qualitat de l’oferta i la visibilitat d’aquest esport, tan arrelat en la nostra Comunitat”, ha apuntat el regidor d’Esports, Adrián Tarín. “Per part de l’Ajuntament hem cedit l’espai i continuarem treballant conjuntament en la promoció del frontenis. Tenim unes instal·lacions úniques a Espanya i creiem que hem d’aprofitar l’oportunitat que se’ns ha oferit perquè Xest siga una seu del frontó”.

Sobre l’Escola
La nova escola de frontenis ofereix entrenaments setmanals tutelats de dues hores, en grups reduïts, amb enfocament tècnic, psicològic i de psicomotricitat. A més, l’alumnat serà donat d’alta en la Federació i podrà tindre accés a competicions a nivell provincial, autonòmic i estatal, com els Jocs Escolars de la Generalitat Valenciana, els dos Campionats d’Espanya o el circuit nacional de Opens, entre altres.
“El nostre objectiu en el marc d’aquest grup de treball que hem format, al costat de la Federació i l’Ajuntament, és fomentar la pràctica del frontenis en edat escolar, oferint entrenaments adaptats i l’accés a competicions perquè l’alumnat de l’escola puga viure l’esport d’una manera intensa i divertida”, ha explicat Carlos Picó, des del Club de Frontenis Xest. “Estem orgullosos de ser el club que més títols va recollir a nivell autonòmic l’any passat i de guanyar l’or en una categoria a nivell estatal, som un dels clubs més longeus, amb 40 anys de trajectòria, i amb més títols a la nostra esquena”.
La temporada de la nova escola de frontenis a Xest tindrà lloc d’octubre a maig. Per a més informació i inscripcions les persones interessades han de contactar amb l’escola a través de WhatsApp en els telèfons 622 354 990 o 649 651 568.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*