Nova senyalètica i equipaments en els dotze municipis de la mancomunitat de la Foia de Buñol-Chiva

Post també disponible en: Castellano

Actuació inclosa en el Pla de Governança i Dinamització Turística protegit per la Generalitat Valenciana i la Diputació de València

En aquests últims mesos, la pandèmia ha arrasat amb el sector turístic. Les pernoctacions han caigut en picat, els viatges han passat a al record. En aquest context, les destinacions turístiques propers i assegurances s’han convertit en llocs desitjables per al visitant, una botella d’oxigen per als urbanites. Aquesta pandèmia ens ha permès descobrir que els territoris de l’interior de la Comunitat Valenciana són un refugi ideal.

Pobles més accessibles

La mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva, a pocs quilòmetres de el Cap i Casal, és un d’aquests territoris. Mitjançant el Pla de Governança i Dinamització Turística, impulsat juntament amb la Generalitat Valenciana i la Diputació de València, ha completat un programa de senyalització i equipaments amb l’objectiu de fer els seus pobles més accessibles per a la seua visita.

Gràcies a aquest programa s’han instal·lat centenars de senyals de direcció i fites d’interpretació de recursos i monuments. També s’ha dotat a les nombroses àrees recreatives del territori de diferents equipaments, com taules de pícnic i un pont penjant, tot això amb el mateix objectiu: facilitar el gaudi de l’visitant.

Així mateix, s’han instal·lat en cada localitat tòtems informatius, que són senyals intel·ligents que permeten, de forma digital, conèixer els millors llocs on menjar, dormir o quines activitats desenvolupar.

Una destinació potent i atractiu

Miguel Esteban Tórtola, president de la mancomunitat, anuncia que aquesta és “una de les primeres actuacions que portarem a terme en els propers anys per convertir la mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva a una destinació desitjable per als visitants. Disposem d’una impressionant varietat d’atractius a menys d’una hora de la ciutat de València i, sorprenentment, tot just són coneguts. Volem que, a poc a poc, els valencians descobreixen un territori meravellós que té a l’abast de la mà. “

Per a Jordi Llobregat. membre de l’empresa AMUNDSEN i responsable de l’oficina tècnica de el pla “aquest territori té un potencial increïble per la seva varietat, la seva gastronomia, la seva capacitat de generar activitats i l’àmplia oferta d’esdeveniments. En els propers anys, gràcies a el pla, la Foia de Bunyol-Xiva serà una de les destinacions més atractius de la Comunitat Valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*