‘Nuestras gentes’ arriba a la Ràdio municipal de Bunyol per a conéixer en profunditat a veïns il·lustres

Post també disponible en: Castellano

Ràdio Bunyol posa en marxa un nou programa que portarà per títol ‘Les nostres gents’, un espai d’entrevistes a bunyolers i bunyoleres il·lustres, que han destacat per la seua professió, per la seua activitat cultural o per altres qüestions.
Serà una finestra oberta per conèixer la persona que està darrere de la figura pública, més íntima i intimista, però també per conèixer més en profunditat la seua trajectòria.
La primera protagonista arribarà des del món de la cultura, i més concretament des del de la literatura, i serà l’escriptora Emi Zanón.
Emi Zanón viu un moment d’èxit professional a l’espera que vega la llum al setembre el seu últim llibre ‘Les cinc estacions de Vivaldi’ amb el qual ha estat finalista de el premi de novel·la Felipe Blat, i mentre promociona les seues últimes creacions ‘Yàmana, terra de foc ‘que es va publicar en 2019 i que ja va per la tercera edició en una gran acollida de crítica i públic.
A més, Emi Zanón atresora premis i reconeixements per la qualitat de la seua literatura. Ha estat finalista el Premi de Novel·la Fernando Lara amb la seua primera novel·la “El seu últim viatge”, ha arribat al mercat mexicà amb ‘L’herba blava de Cal·líope’.
Els seus relats curts i microrelats també han collit èxits i en Bunyol hem tingut l’oportunitat de poder assistir a les seues presentacions.
Aquesta és l’essència de ‘La nostra gent’, conèixer a persones que destaquen i que porten el nom de Bunyol fora dels nostres límits geogràfics. La primera d’elles és Emi Zanón al vídeo que ja es pot veure al nostre canal de YouTube.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*