Finalitza amb èxit l’Escola d’Estiu 2020 de Xest

La escuela ha funcionado cumpliendo todas las normas de seguridad e higiene

Post també disponible en: Castellano

Avui ha conclòs l’Escola d’Estiu de Xest, amb 144 nens i nenes inscrits / es. L’activitat va arrencar el passat 1 de juliol i s’ha desenvolupat complint el protocol d’actuació adaptat a la normativa, a causa de la pandèmia COVID-19.

“Estic molt contenta i orgullosa de desenvolupament de l’Escola d’Estiu. El treball dels monitors i monitores, així com de l’equip coordinador, ha estat excel·lent i em consta que l’alumnat ho ha passat molt bé i que les famílies han valorat l’escola molt positivament “, ha declarat la regidora d’Educació i Sanitat, Mª Ángeles Llorente. “Les mesures de seguretat s’han respectat escrupolosament, superant fins i tot la normativa oficial. Després de tants mesos de confinament, els nens i nenes necessitaven socialitzar-se i aprendre divertint-se. Hem superat un repte i això ens anima a seguir endavant amb l’educació i la cultura segures, també en aquests temps difícils que vivim “.

L’últim dia de l’Escola d’Estiu ha finalitzat amb una gran festa final en què els nens i nenes s’han vestit amb les disfresses que han confeccionat durant els tallers aquesta setmana. A més, des de la regidoria de Sanitat s’ha obsequiat a tots els nens i nenes amb una màscara. “Aquesta última setmana hem creuat el desert i hem conegut la cultura tuareg, finalment hem tornat a Xest per clausurar el nostre congrés científic i hem rebut la visita de el president, que ha lliurat unes medalles als nens i les nenes per reconèixer el seu compromís amb el cura de l’Planeta “, ha apuntat Alba Domenech, coordinadora de l’escola.

Escola d’estiu 2020

Sota el lema “Cuidem la vida, cuidem la Terra”, l’edició 2020 de l’Escola d’Estiu de Xest ha comptat amb activitats molt diverses; tallers, manualitats, experiments i jocs motrius i d’aigua. Durant aquestes setmanes, els i les participants han estat conscients dels problemes ambientals de l’planeta i s’han convertit en petits i petites científics / es per buscar solucions que es poden dur a terme en el dia a dia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*