Obert el termini d’inscripció per a la carrera popular 10k de la Fira i Festes de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol ha obert ja el termini d’inscripció per als qui vulguen participar en la XXV Carrera Fira i Festes de la localitat, homenatge a Raquel Lavilla Villar, de 10 quilòmetres de recorregut i que se celebrarà el pròxim 25 d’agost, a partir de les 19,30 hores.

En la prova s’han establit trofeus als tres primers classificats, en modalitat masculina i femenina, i en sis categories: cadet-juvenil, júnior-promesa, sènior, veterans A, veterans B i veterans C. Trofeus que s’entregaran tant per als corredors i corredores en la categoria general com per als primers locals que entren en meta.

“Les persones interessades a participar ja poden inscriure’s entrant en la pàgina web de l’Associació Esportiva i Cultura Nou Píndaro (www.noupindaro.org); i les veïnes i veïns de Bunyol, per als qui la inscripció és gratuïta, hauran de fer-ho a través del correu electrònic alcaldia@bunyol.es, fent constar el nom, els cognoms, el DNI i la data de naixement”, tal com ha explicat el regidor responsable de l’àrea d’Esports, Manuel Sierra.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*