Obert el termini d’inscripció per al curs de Guies Acompanyants Terra Bobal

Post també disponible en: Castellano

Es tracta d’una formació pròpia i gratuïta, que sorgix des del Projecte Experimental d’Ocupació ADAPT\@+T20 de la Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi com a resposta a la demanda de persones formades en el patrimoni de Terra Bobal per part d’Ajuntaments i empreses de la comarca

Ja es troba obert el termini d’inscripció per al Curs de Guies Acompanyants Terra Bobal, l’objectiu principal és formar persones perquè puguin exercir tasques d’informació i acompanyament als visitants que vénen a gaudir del nostre territori, fent d’això una experiència excepcional . La inscripció es realitza de manera online (clic aquí) i el termini finalitzarà el pròxim 16 de novembre (inclòs).

Es tracta d’una formació pròpia, que sorgeix des de la Mancomunitat de l’interior Terra de el Vi (MITV) com a actuació de el Projecte Experimental d’Ocupació ADAPT @ + T20, amb l’objectiu de donar resposta a les demandes dels ajuntaments i empreses de la comarca que requereixen de persones coneixedores de el patrimoni comarcal per contractar els seus serveis com a acompanyants o tasques auxiliars.

A l’acabar el curs, l’MITV procedirà a constituir una borsa d’ocupació per a la contractació dels / de les guies acompanyants que es puguen necessitar a la comarca.

Per motius sociosanitaris, el curs es realitzarà de manera semipresencial. El contingut teòric s’impartirà a través de videotrucades grupals i el contingut pràctic, d’altra banda, es realitzarà sobre el terreny; sempre que les circumstàncies epidemiològiques ho permeten.

El curs començarà el 30 de novembre i compta amb 20 places disponibles, de les quals el 70% es destinaran a persones en situació d’atur i el 30% restant a persones ocupades. La formació s’impartirà els dilluns, dimarts i dijous en horari de matí. Més detalls sobre el contingut i les característiques de el curs aquí.

També és d’interès que l’Ajuntament d’Utiel té previst impartir el Certificat de Professionalitat de Nivell III ‘Creació i Gestió de Viatges Combinats i Esdeveniments’. Es tracta d’una formació per a l’Ocupació de LABORA, dirigit principalment a persones en situació d’atur. Aquesta formació s’iniciarà a finals de desembre i és una oportunitat ideal per a persones que vulguen endinsar-se al turisme o hagin treballat en el sector. Més informació a comunicacion@tierradelvino.es o cridant al 96.217 35 86.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*