Oberta la convocatòria per al IV concurs de guions de comèdia La Traca de l’Eliana

Post també disponible en: Castellano

El concurs de guions per a llargmetratges de comèdia La Traca-EDAV Vila de l’Eliana ha obert la convocatòria per a participar en la seua quarta edició. La regidoria de Cultura de l’Ajuntament, juntament amb l’associació de guionistes EDAV (Escriptors de l’Audiovisual Valencià), col·labora un any més en l’organització d’aquest certamen d’àmbit nacional i únic de l’Estat Espanyol amb l’objectiu de propiciar la producció d’un gènere, la comèdia, en el qual el cinema espanyol compta amb una llarga tradició. 

El termini d’admissió d’obres estarà obert fins al pròxim 17 d’abril. El sobre amb el guió i la plica haurà de remetre’s per correu certificat o entregar-se en la seu d’EDAV. Podran presentar-se a aquest certamen tots els autors majors d’edat que ho desitgen, de qualsevol nacionalitat, residents a Espanya. Els guions presentats hauran de ser originals, inèdits i escrits per a llargmetratges de ficció de comèdia.

La gala de reconeixement als finalistes serà el pròxim 12 de juny a l’Eliana on es farà lliurament del premi dotat amb 2.000 euros. A més, el guanyador així com els dos guions finalistes del concurs gaudiran de sis mesos de subscripció gratuïta en el mercat online de la plataforma Filmarket Hub. La Traca compta també amb el suport i col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura.

La regidora de Cultura, Eva Santafé, ha mostrat el seu suport al concurs que per quarta vegada acull la Vila de l’Eliana, i que ve a completar l’oferta cultural juntament amb el Cinema d’Estiu, el Festival de Curtmetratges i els Cicles de Cinema. “El balanç anual demostra que el cinema l’activitat que més atrau als veïns i veïnes de l’Eliana, amb quasi 22.000 espectadors en 2019”, ha declarat l’edil.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*