El PPCV exigeix la implantació de centre d’especialitats a La Foia de Bunyol-Xiva després de tres anys de demora

Post també disponible en: Castellano

Com ja ha avançat tucomarca.com en la seua edició impresa, el portaveu de Sanitat de el Partit Popular en Les Corts Valencianes, José Juan Zaplana, ha reclamat la conselleria de Sanitat que “no enganyi més a la comarca de Bunyol-Xiva i faci realitat el centre d’especialitats aprovat per unanimitat en 2016».

 José Juan Zaplana s’ha reunit amb la plataforma pro hospital comarcal a La Foia de Bunyol-Xiva i la regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Godelleta, María Amparo Pardo, que li ha traslladat a l’PP la preocupació després de tres anys d’espera perquè s’implanti un centre d’especialitats (model Villena) a la comarca després de l’aprovació per part de tots els grups parlamentaris en el passat exercici 2016.

«Els representants de la plataforma ens han transmès que s’han tornat a començar a reunir amb els grups polítics després d’acudir a la conselleria de Sanitat, reunir-se amb la secretària autonòmica de Compromís, Isaura Navarro, i traslladar-li que ella, malgrat que té en el seu organigrama la construcció, reparació, reforma i ampliació de centres sanitaris a través de l’adreça d’Assistència Sanitària, no pot fer res, perquè el PSOE a la conselleria, l’altra secretària autonòmica Concha Andrés i la pròpia consellera Barceló, les dues de l’ PSOE, no el deixen».

Per al PPCV és «una vergonya que els embolics de l’Botànic, propis de la cabina dels germans Marx, ninguneen els acords de Les Corts i als ciutadans».

A més, és «indecent» que «els seus baralles polítiques fiquin als representants d’associacions i col·lectius en la burocràcia administrativa amb mentides i enganys».

Així, José Juan Zaplana ha destacat que tant els portaveus dels grups de l’Botànic com els alts càrrecs de la conselleria «els han enganyat i ocultat que en els pressupostos de 2018 es va observar un milió d’euros per començar l’obra de construcció de centre en la Foia de Bunyol-Xiva i en els següents pressupostos, tant en els de l’19 com els de el 20, va desaparèixer aquesta quantitat sense més explicació».

«Els portaveus parlamentaris botànics, en comptes d’oferir-se a despenjar el telèfon per facilitar-los una reunió i desbloquejar aquesta situació amb els alts càrrecs de la conselleria de seus mateixos partits, els han transmès que no ho poden fer per no ficar-se en cap embolic i que estudiarien el tema », ha manifestat.

«Després d’aquesta reunió i tal com ens han comentat els representants de la plataforma, els enganys i mentides de la conselleria no cessen», ha criticat.

Per a José Juan Zaplana, els problemes entre els alts càrrecs en Sanitat «comencen a ser ja habituals pel que els hem demanat a la plataforma que traslladi aquests problemes a President Ximo Puig i la vicepresidenta Mónica Oltra que són els responsables d’aquesta inacció. Si avui la comarca de la Foia de Bunyol-Xiva no té centre d’especialitats és fruit de les fogueres de vanitats existent en el govern botànic ».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*