L’edil bunyolense Manuel Sierra qualifica de “difícil i molt productiva” la legislatura 2019-2023 en Hisenda, Esports i Comunicació

Post també disponible en: Castellano

La posada en marxa del Consell Consultiu d’Esports, l’augment en les partides pressupostàries destinades a serveis socials, i la major presència de Ràdio Bunyol TV en xarxes, amb major nombre de col·laboradors i programes, defineixen alguns dels objectius complits en aquesta legislatura. Així ho entén el regidor d’aquest consistori, Manuel Sierra.

 Manuel Sierra, regidor d’Hisenda i Contractació, Esports i Mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Bunyol, ha fet balanç d’aquesta legislatura en el programa Pregunta-li al regidor de Ràdio Bunyol TV. Ha sigut qualificada com a “difícil” sobretot a nivell pressupostari i amb partides molt minvades en pro de les ajudes a empreses i particulars, i amb subvencions a associacions i entitats sense veure’s reduïdes ni haver pujat impostos per als ciutadans ni les empreses. 
Esports
Sierra va recordar que en tema esportiu la posada en marxa del Consell Consultiu d’Esports suposa una eina molt positiva per a la pròxima legislatura. “Era un dels objectius que havíem de dur a terme en aquesta legislatura i així ha sigut, perquè entitats, associacions, clubs i esportistes particulars compten amb una eina que permeta tramitar tot tipus de subvencions i ajudes”, va destacar aquest edil buñolense.
L’última Gala de l’Esport, fixada cada dos anys en un últim consell d’esports, es va realitzar en 2021 de manera en línia en els estudis de Ràdio Bunyol TV, i presentada pel periodista Luis Vallés, va ser un èxit. Ara aquest any 2023 torna a celebrar-se. “En aquest últim Consell Consultiu es va postular el 9 d’octubre com una data molt propícia per a poder retre homenatge a clubs i esportistes de la localitat, en un pont festiu en el qual cada any s’augmenten els actes que aqueix dia organitza l’Ajuntament i que en ser dilluns, tots els que s’han anat uns dies de descans aqueixa vesprada ja estan de tornada a les seues cases”, va ressenyar Sierra.
També és destacable el suport pressupostari que l’esport femení contempla aquest pressupost de 2023, que amb una partida especial de les regidories d’Igualtat i Esports, avala el projecte que des del Club Handbol Bunyol i el CD Bunyol pretenen per a la pròxima temporada en comptar amb un equip federat femení. Tant és així que el CD Bunyol ja compta amb un grup molt nombrós de joves xiques que entrenen dos dies a la setmana i fa uns dies van competir en el seu primer amistós contra el Xiva CF.
L’edil del ram confirma que la pretensió d’aquesta regidoria sempre ha sigut mantindre els esports i els seus clubs a nivell local, i fins i tot reforçar i donar-los suport en totes les seues necessitats i projectes perquè entre Ajuntament i Bunyol És Esport aquest municipi continue sent referent esportiu en nombroses disciplines. Reflex d’això és les exhibicions que a l’inici de l’any ha organitzat el Club Gimnàstica Rítmica Bunyol-Torís-Vall dels Alcalans, o el Club Yoshitaka de Karate. Encara que el calendari per a aquest 2023 ja està completat amb nombroses competicions, carreres i actes esportius. 
Hisenda i Contractació
També l’edil buñolense va recordar que en aquesta legislatura difícil per la Covid19 s’han aprovat els quatre pressupostos, amb esforç, amb treball de les formacions polítiques que integren l’equip de govern i arribant a consensos en pro de Bunyol per damunt de les sigles polítiques. “Els empresaris, les associacions i els particulars que han patit en aquesta crisi econòmica derivada del Covid19, han tingut consol i aparo econòmic”, va recordar Manuel Sierra.
Comunicació
En aquests quatre anys de legislatura Ràdio Bunyol TV ha patit nombrosos canvis productius amb un augment en presència de xarxes socials, programàtica i col·laboradors en la seua graella diària. També els nombrosos programes realitzats en els estudis de televisió s’han rebut amb molt d’èxit per part de la ciutadania amb un gran nombre de visualitzacions. A destacar han sigut els programes “Els nostres Barris”, o “Les nostres Gents”, i Espai Obert. Sense oblidar les entrevistes personals, eixides en presentacions puntuals, cobertura especial de Fira i Festes, actes institucionals, concerts, i ara els documentals que ha realitzat aquesta casa. El primer d’ells, amb recursos propis, va ser el del 35 aniversari de la construcció de l’Auditori de Sant Lluís, i ara en breu, es presentarà un altre sobre les Primeres Eleccions Democràtiques a Bunyol en 1979. “Gestió, treball i esforç hi ha hagut en aquesta legislatura en la qual s’ha professionalitzat el personal amb la consolidació de les places dels tres treballadors, i amb nombrosos projectes posats en marxa com la inserció de publicitat privada en la ràdio, que des de 2016 no podia realitzar-se. Així que gestió positiva i molt eficient”, va finalitzar el regidor de Mitjans de comunicació, Manuel Sierra, en la valoració d’aquests quatre anys de legislatura que es compleixen en els pròxims mesos.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*