Óscar Moreno, Imanol, Lara, Mateos, Pou, Albert i Riki defensaran una temporada més els colors de l’CD Bunyol

Post també disponible en: Castellano

“Tot i que no hàgem pogut culminar la temporada amb el tan anhelat ascens, no hem d’oblidar que som els actuals Campions de Lliga amb uns números extraordinaris”, tal com han manifestat des del club blanc.

“Per això i perquè, com hem assenyalat en diverses ocasions, la pràctica totalitat de la plantilla ha demostrat ser un exemple de compromís i professionalitat, el club està fent tot el possible perquè, la major part dels jugadors que ens han fet campions , segueixin amb nosaltres la temporada que ve”, han afegit.

En aquest sentit, a més de les ja anunciades renovacions de Paco, Gonza, Víctor i Mario, avui podem anunciar també les d’Óscar Moreno, Imanol, Lara, Mateos, Pou, Albert Valero i Riki.

“Óscar Moreno i Albert Valero, els Zipi i Zape de les bandes del nostre equip. Oscar per la dreta i Albert per l’esquerra han demostrat ser una autèntica tortura per als laterals rivals, buscant desbordar contínuament tant en diagonals com en l’1 contra 1”.

Després d’unes temporades una mica irregulars, Pou ha tornat a recuperar la seva millor versió a Bunyol, ja que a més d’aportar una gran capacitat de treball i de domini de el joc aeri, ha demostrat ser un autèntic “killer”, anotant ni més ni menys que 16 gols .

Si Mario és la brúixola que traça el rumb del nostre equip, la seva parella habitual al centre de camp blanc, Mateos, és el nostre particular “kàiser”, l’encarregat de posar l’equilibri, temprança i ordre tàctic que són indispensables en qualsevol gran equip .

Imanol va arribar a Bunyol a mitjans de la temporada per aportar la seva màgia des de la mitjapunta. Un autèntic “jugón” dels que són imprescindibles per actuar com obrellaunes de les defenses rivals gràcies a la seva excelsa qualitat en l’última passada.

Quan Riki va aterrar a Bunyol, semblava que simplement es tractava d’un fitxatge “graciós” que no passaria de ser merament testimonial. No obstant això, res més lluny de la realitat. Riki ha aprofitat totes i cadascuna de les oportunitats que ha tingut, demostrant que, gràcies al seu electricitat i verticalitat, és un “samurai” totalment digne de lluir el nostre escut.

I finalment Lara. Després d’una temporada en blanc a causa d’assumptes personals, “torna” amb nosaltres aquest lateral esquerre d’enorme qualitat i projecció ofensiva que tornarà a recórrer la calç de l’Beltrán Báguena.

“Nois, gràcies per voler seguir amb nosaltres per tornar a lluitar per l’ascens”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*