Bunyol tanca la gira provincial de Les Arts Volant

Post també disponible en: Castellano

Hui 25 de juliol es representarà “El tutor burlat” dels Arts Volant a Bunyol.El mes de setembre portarà un total de sis representacions més, exclusivament per als barris de la ciutat de València, després de visitar 15 localitats valencianes al llarg del mes de juliol

Xavier Rius, diputat de Cultura de a Diputació de València, declara que “La nova obra que hem adaptat, ‘El Tutor burlat’, està tenint molt bona acollida allí on despleguem el camió escenari. Hem establert una magnífica col·laboració amb Les Arts i estem contribuint a eixamplar l’horitzó de la música en terres valencianes”

Un any més el camió escenari de Les Arts Volant ha estat girant una representació d’òpera pels pobles de les comarques valencianes. L’obra ‘El tutor burlat’ del compositor valencià Martín i Soler ha sigut adaptada per a l’original format rodant. El projecte s’ha posat en marxa de manera conjunta pel Palau de Les Arts, l’Àrea de Cultura de la Diputació de València i l’Ajuntament de València.

L’experiència de l’òpera rodant és única en España i permet cada any acostar obres d’òpera de menut format per a les places de cada poble. El desplegament tècnic i musical assolix un gran nivell de producció, i els cantants i músics del centre de perfeccionament que hi participen es troben en plena forma per a fer el seu salt a la vida professional.

En esta quarta edició s’ha tingut l’ocasió de preparar una nova producció del compositor valencià Martín i Soler. Coetani de Mozart, assolí una gran popularitat en la Viena del segle XVIII i les principals capitals europees. L’obra, adaptada al format ‘volant’ ha comptat amb l’experiència escènica de Jaume Policarpo que ha realitzat els treballs de direcció i adaptació escènica.

Amb tot, es tracta de la primera edició amb què Les Arts Volant ultrapassen l’àmbit provincial, ja que la col·laboració d’enguany de la Conselleria ha permés endinsar-se en terres d’Alacant (Altea) i de Castelló (Vilafranca).

La crisi de la Covid ha obligat a incrementar les distàncies i les mesures de seguretat en les representacions, però així i tot, la receptivitat del públic ha sigut molt bona en esta edició especial.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*