El cadet del Club Handbol Bunyol disputa la final de Copa aquest dissabte

Post també disponible en: Castellano

Els buñolenses es mesuraran al Col·legi Marni

L’equip cadet del Club Handbol Bunyol disputa aquest dissabte la final de la Copa Juan Torres davant el Col·legi Marni. La trobada es disputarà en la pista dels valencians a les 11:45h. És a dir, que els de Bunyol hauran de tirar d’èpica, ja que s’enfronten a un dels conjunts més forts de la seua categoria i damunt ho hauran de fer a la seua casa.

No obstant això, els pupils de Víctor Tomás venen de guanyar en les semifinals a un rival també dur. Els buñolenses es van imposar al Marítim, al qual van véncer tant en el partit d’anada, com en el de tornada. Cal destacar que els jugadors s’han deixat la pell en el camp en aquesta segona part de la temporada i els resultats han arribat. Així que, aquest dissabte tenen l’oportunitat de posar el fermall d’or a la temporada, encara que bé és cert que l’empresa no és fàcil.

Per part seua, l’equip juvenil, que dirigeix Tito Wilson, també jugarà la final de Copa. Els buñolenses es van classificar matemàticament fa unes setmanes, ja que estan invictes en aquesta competició. La final es disputarà la setmana vinent, i el que sabem és que serà a manera de triangular.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*