Pangea Utiel organitza un taller sobre Asil Polític i Arrelament Laboral

Post també disponible en: Castellano

8 de Juliol, d’11 a 14 hores a la Casa de Cultura d’Utiel 

Inscripcions en formulari disponible en www.utiel.es o contactar amb PANGEA Utiel (674 763 393)


L’Oficina d’Atenció a Persones Migrades d’Utiel (PANGEA) i l’àrea d’Assessorament Jurídic de l’Ajuntament d’Utiel organitzen el taller “Asil polític i arrelament laboral” que tindrà lloc el pròxim 8 de juliol a partir de les 11.00 hores en la sala d’actes de la Casa de Cultura d’Utiel. 

A través d’aquest taller informatiu, la tècnica de l’oficina de *PANGEA Utiel, Raquel Fernández i l’assessora jurídica de serveis socials de l’Ajuntament d’Utiel, Laura Roldán, exposaran alguns dels aspectes fonamentals de la llei reguladora del dret d’asil i de protecció subsidiària així com la nova jurisprudència sobre arrelament laboral.

El taller està dirigit a qualsevol ciutadà interessat a conéixer informació detallada sobre aquestes actualitzacions de la llei d’estrangeria així com a associacions i professionals dels sectors de serveis socials i àmbit jurídic.

Les places són limitades per la qual cosa és necessària la inscripció a través del formulari disponible en la web municipal www.utiel.es. Per a més informació poden contactar amb l’oficina PANGEA en el telèfon 674 763 393 o en el mail pangea@utiel.es

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*