La Plataforma de Bunyol per la III República intensifica les seues accions

Colectivo por la II República en Buñol.
Colectivo por la II República en Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Aquest dijous es va reunir de nou la Plataforma de Bunyol per la III República per “analitzar i decidir accions davant els lamentables esdeveniments que ve protagonitzant la Monarquia Espanyola, en concret l’anterior cap de l’Estat no elegit Joan Carles de Borbó per les seves greus afers de corrupció econòmica que estan sent revelats per la fiscalia suïssa a través dels mitjans de comunicació i que han obligat a monarca presumptament corrupte a fugir d’Espanya per intentar protegir-se de possibles acusacions judicials que el Tribunal Suprem està investigant”.

“L’anterior cap de l’Estat no elegit surt de país sense renunciar a seguir portant el títol de rei emèrit, sense renunciar a seguir pertanyent a la família reial sense que el seu fill Felip, actual cap no elegit de l’Estat li hagi tret cap dels seus immerescuts privilegis , sense renunciar al seu aforament per estar més protegit davant la justícia. Joan Carles de Borbó ha abandonat el país amb nocturnitat i traïdoria sense voler donar explicacions a “la seva estimada Espanya” dels seus presumptes tripijocs econòmics en benefici propi, sense voler revelar el seu parador i sense que el Parlament, seu de la sobirania nacional pugui citar-lo per que aclareixi els molts dubtes d’honestedat que recauen sobre ell. El paper de l’actual monarca titular Felip VI, d’una part de el govern central i dels partits monàrquics PP amb les seves filials CS i Vox, però també el PSOE intenten tapar la pudor insuportable a corrupció que taca la dignitat de la població i les nacionalitats i territoris autònoms que integren el nostre país. Aquest grup monàrquic encapçalat pel seu cap el rei hereu estan intentant blanquejar la imatge de la Monarquia a través dels mitjans de comunicació, principalment la televisió pública RTVE que llancen missatges parcials intentant convèncer la població de el paper positiu de la Monarquia a Espanya, però també a través de l’silenci i de l’opacitat del que està passant. Una Monarquia que es diu Parlamentària però que nega a el Parlament que s’investigui els presumptes escàndols de la casa reial, a través dels vots en contra del PP, PSOE, Cs i VOX, l’escut monàrquic malgrat les vergonyoses evidències de corrupció que es van coneixent”, segons la plataforma.

La Plataforma de Bunyol per la III República acorda les següents mesures “per cridar a la població a què protagonitzi el fre a està descomposició de el règim Monàrquic decadent i reclami amb força un Referèndum on el poble decideixi i esculli democràticament entre Monarquia o República”, segons la plataforma.

“Llamamos a totes les veïnes i veïns de Bunyol que disposin de la bandera de la República a penjar als balcons en senyal de rebuig a la Monarquia espanyola per la seva presumpta implicació en fets de corrupció nacional i internacional, però també com a rebuig de la ciutadania a seguir tenint a un cap de l’Estat que ningú pot triar i que se succeeixen per un dret hereditari que està fora de tota normalitat democràtica. Pengem del nostre balcó la bandera de la República també com a símbol d’esperança per a un futur proper millor a la III República, cívica, plenament democràtica, social i solidària”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*