L’Ajuntament de Xest i Egevasa donaran un euro a la AECC per cada usuari o usuària que es passe a la factura electrònica

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Xest i Egevasa, empresa que gestiona en el municipi el servei de l’aigua, han signat un acord amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) per a donar-li un euro per cada usuari o usuària que es passe a la factura electrònica.

Aquesta campanya pretén fomentar l’abandó del rebut de paper per a reduir el consum de matèries primeres, energia, residus i emissions de CO₂ al medi ambient. 

Tal com han explicat les entitats signants de l’acord, la campanya es publicitarà en els mitjans de comunicació i els clients i les clientes de Cheste rebran la informació en les cartes que els arriben fins ara.

“Actualment el 7% dels clients i les clientes de Cheste ja reben la factura en els seus dispositius mòbils o través del correu electrònic, però l’objectiu marcat per Egevasa és aconseguir al 50%, és a dir, a 4.500 veïns i veïnes”, ha declarat Vicente Fajardo, conseller de Egevasa.

Per part de la AECC han destacat la idoneïtat de la iniciativa en aquests moments: “Aquesta mesura ens ve com a anell al dit; els diners que rebem es dedicarà a ajudar famílies de l’associació per a contribuir a suplir moltes de les seues necessitats, garantint així l’atenció de les persones malaltes de càncer”, ha apuntat Tomás Trénor, president de l’Associació Espanyola Contra el Càncer a València. 

L’alcalde de Cheste, José Morell, ha incidit en els beneficis de l’acord. “És una campanya il·lusionant; l’Ajuntament, Egevasa i l’Associació Espanyola Contra el Càncer la difondrem amb l’objectiu de reduir la petjada de carboni i lluitar contra la malaltia”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*