Presentada la programació d’actes per al Dia Internacional de la Dona a Requena

Presentación de la programación de actos para el Día Internacional de la Mujer en Requena
dig

Post també disponible en: Castellano

El programa presentado se inicia el día 4 de marzo y terminará el jueves 2 de mayo con una conferencia sobre la violencia de género.
El programa presentado se inicia el día 4 de marzo y terminará el jueves 2 de mayo con una conferencia sobre la violencia de género.

Es tracta d’un extens programa que inclou cinema, conferències, exposicions i laboratoris

S’ha presentat al Centre Social de Requena, el programa d’actes organitzat amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el proper 8 de març. Aquest programa es desenvolupa sota el lema “Dones construint la ciència” i està ple de diverses activitats com cinema, exposicions, laboratoris i conferències, entre d’altres.

A l’acte de presentació han assistit la regidora d’Igualtat, Isabel García i l’alcalde de Requena, Mario Sánchez. Tots dos han destacat la importància dels diversos esdeveniments que es desenvolupen al voltant del Dia Internacional de la Dona i la necessitat de celebrar cada any aquesta assenyalada data.

La regidora d’Igualtat ha assenyalat que l’objectiu de la celebració d’aquest dia és “visibilitzar i posar en valor totes les aportacions que han fet les dones al desenvolupament del coneixement i del saber”, per això s’ha decidit que aquest any el lema es centri en les dones en la ciència. A més, ha destacat la “immensa tasca que es fa des dels centres educatius tant el professorat com l’alumnat”.

Per la seva banda, l’alcalde de Requena ha reiterat l’agraïment als centres educatius i ha afirmat que “és molt important la tasca que es realitza perquè ells i elles són el futur i l’esperança”. També ha explicat que l’equip de govern treballa de la mateixa manera que el feminisme “per aconseguir una igualtat efectiva entre homes i dones”.

Després de la presentació del programa, s’ha representat el monòleg “La Mare passota”, a càrrec del grup de teatre “Els Majors”. El programa presentat s’inicia el dia d’avui i acabarà el dijous 2 de maig amb una conferència sobre la violència de gènere.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*