Ràdio Bunyol TV i l’IES Foia de Bunyol estrenyen llaços col·laboratius per a millorar l’educació dels seus alumnes i augmentar la presència de joves en aquesta ràdio municipal

Post també disponible en: Castellano

Ràdio Bunyol TV i l’IES Foia de Bunyol acaben de fer pública una sèrie de col·laboracions en matèria comunicativa i audiovisual estrenyent llaços amb la finalitat de millorar l’educació d’aquest prestigiós institut d’educació secundària, especialment en l’especialitat de Batxillerat Artístic, on s’imparteix l’assignatura de Comunicació Audiovisual.
Pep Soler, Cap d’Estudis de l’IES Foia de Bunyol, s’ha mostrat molt satisfet per aquesta coordinació en matèria de difusió de continguts perquè millorarà i ampliarà l’educació dels alumnes, coneixent de prop les instal·lacions de la ràdio municipal Ràdio Bunyol TV o realitzant programes de ràdio i televisió. Al mateix temps els tècnics de Ràdio Bunyol TV també editaran diversos vídeos que seran gravats pels alumnes d’aquest institut sobre diverses temàtiques. Ells elaboren el guió i el tècnic d’aquesta ràdio, Raúl Martínez, edita els seus vídeos per a pujar-los per xarxes tant de l’IES com de Ràdio Bunyol TV i la pròpia web de l’Ajuntament.
Aquesta col·laboració va arrancar després d’una xarrada en l’IES Foia de Bunyol on va ser present el Regidor de Comunicació, Manuel Sierra; el Director d’aquest institut, Gabriel Corachán; José Antonio Martínez, Vicedirector; la periodista de Ràdio Bunyol TV, Pilar Criado; i Pep Soler, Cap d’Estudis de l’IES. Es tracta d’una proposta consensuada en l’últim consell de radiodifusió, celebrat el mes de maig, i que busca potenciar la presència de joves en aquesta ràdio. 
En aquesta temporada que es va arrancar l’1 d’octubre hi ha diversos programes realitzats per joves del municipi, a més d’un programa a l’any que confeccionen directament alumnes de l’assignatura de Comunicació Audiovisual i que realitzen en directe en els estudis radiofònics. Aquesta col·laboració incrementa els llaços comunicatius entre entitats socials del municipi, a més de millorar la presència dels joves en les institucions i en la vida pública de Bunyol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*