Representants del Partit Popular de Requena visiten la pedania dels Coixos, per a conéixer les necessitats i inquietuds dels seus veïns

Post també disponible en: Castellano

Representants del Partit Popular de Requena van estar amb els veïns dels Coixos per a conéixer de primera mà les seues inquietuds. Des de la pedania “s’està treballant per a la reforma de l’Església, la qual va poder visitar-se durant el recorregut pel llogaret”.

Per al Partit Popular, “és molt important el contacte amb cadascuna dels nostres 25 llogarets. Sense elles, no hi ha municipi. Per aqueix motiu, quan es va formar l’actual executiva, el passat 26 de febrer, es va iniciar la ronda de visites a associacions, entitats i pedanies”. Aquesta ronda de llogarets va començar “en la pedania dels *Pedrones, on va haver-hi una reunió amb veïns per a compartir inquietuds, i seguirà per totes i cadascuna dels llogarets de Requena” van explicar les fonts.

Perquè per al Partit Popular “els llogarets són igual d’importants que la nostra ciutat. Són el nostre municipi”, afirmen els populars. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*