Requena clausura la Mostra de l’Embotit després d’un cap de setmana amb la seva gastronomia com a protagonista

Este año se han consumido y vendido más de 5.000 kilos de embutido y los visitantes han comprado más de 6.000 tiques.
Este año se han consumido y vendido más de 5.000 kilos de embutido y los visitantes han comprado más de 6.000 tiques.

Post també disponible en: Castellano

Este año se han consumido y vendido más de 5.000 kilos de embutido y los visitantes han comprado más de 6.000 tiques.
Aquest any s’han consumit i venut més de 5.000 quilos d’embotit i els visitants han comprat més de 6.000 tiquets.

Requena ha clausurat avui la XXVI Mostra de l’Embotit, després d’un cap de setmana en què veïns i visitants han omplert de gom a gom el recinte firal per degustar el millor de la seva gastronomia: el seu embotit, la seva pasta, el seu vi i cava, i els plats de tota la vida, els que han passat de generació a generació, com són el ajoarriero i el morteruelo, entre d’altres.

Aquest any s’han consumit i venut més de 5.000 quilos d’embotit i els visitants han comprat més de 6.000 tiquets. El flux de gent s’ha anat movent de la Mostra a La Vila, el barri històric de la ciutat, ja que tots els monuments i museus han estat oberts, amb horari ampliat, durant el cap de setmana. I els visitants, ho han aprofitat. Els monuments que més visites han rebut han estat les Coves de la Vila, la Torre de l’Homenatge, els Túnels i el Temple de Sant Nicolau. Mostra del ric patrimoni arquitectònic i històric que aglutina Requena

“Requena ofereix durant tot l’any una oferta turística molt apreciada pel visitant. La part enogastronòmica és indiscutible, al que s’afegeix el nostre patrimoni històric i el nostre enclavament privilegiat a les portes del Parc Natural de les Hoces del Cabriel. La Mostra de l’Embotit és una bona oportunitat per conèixer-nos, però de vegades no faltaran per tornar a Requena “, ha afirmat Mario Sánchez a la clausura.

Una panorámica del ambiente del que ha gozado la Muestra.
Una panoràmica de l’ambient del que ha gaudit la Mostra.

Com ja és habitual, la Mostra de l’Embotit ha comptat amb un gran suport institucional, mostra de la repercussió que aquesta cita té a nivell regional. Entre les visites més rellevants ha destacat la del delegat del Govern de la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, que a més ha estat nomenat Mestre Carnisser, i el president de la Diputació de València, Toni Gaspar.

En l’organització de la XXVI Mostra de l’Embotit de Requena han participat l’Associació de l’Embotit Artesà i de Qualitat de Requena, l’Associació de Forners Artesans del Bollo i les Associació d’Ames de Casa Tyrius, entre d’altres.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*