Requena commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer 

Post també disponible en: Castellano

El farà amb la il·luminació en verd del Monument Universal a la Verema i la lectura d’un manifest en el qual participarà l’edil de Persones Majors del municipi, Pilar Amigó

Per a commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer aquest dimecres 21 de setembre, Requena il·luminarà de verd el seu Monument Universal a la Verema, i es llegirà un manifest a les dotze del migdia a les portes del consistori, en el qual participarà la regidora de Persones Majors, Pilar Amigó, a més de diversos edils de l’equip de govern municipal.
Des de l’Ajuntament , s’ha assenyalat que l’objectiu d’aquestes activitats no és un altre que el de conscienciar sobre aquesta malaltia, que afecta no sols els pacients sinó també als cuidadors directes i familiars.
El 21 de setembre se celebra el Dia Mundial de l’Alzheimer, proclamat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i afavorit per Alzheimer’s Disease International (ADI).
La malaltia d’Alzheimer es considera la nova epidèmia del segle XXI, i de fet, s’estima que per a l’any 2050 el nombre de persones amb Alzheimer ascendisca a 131.5 milions. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*