Requena conclou el repartiment de màscares per mitjà de buzoneo

Una imagen de archivo de la localidad de Requena.

Post també disponible en: Castellano

Si alguna persona empadronada en la localitat no l’ha rebut en el seu domicili, pot posar-se en contacte amb el consistori cridant al 962301400 sense marcar cap extensió o enviar un mail a conserjeria@requena.es

El Consistori requenense ha finalitzat la distribució generalitzada de màscares per a tots els ciutadans empadronats en el terme municipal, per tal de reforçar la protecció de tota la ciutadania davant la primera fase de l’desescalada que començava el passat 11 de maig a la Comunitat Valenciana.

Així les coses, si alguna persona empadronada a la localitat no l’ha rebut al seu domicili, pot posar-se en contacte amb el consistori trucant a l’962301400 sense marcar cap extensió o enviar un mail a conserjeria@requena.es.

Per garantir la màxima seguretat en aquest repartiment, l’Ajuntament de Requena ha optat pel sistema de buzoneo, evitant així córrer riscos innecessaris.

A més, per tal d’assegurar la seua entrega als usuaris en el millor estat possible, les mascaretes vénen embolicades en una bossa de plàstic totalment hermètica en paquets individuals o bé de dues unitats, i inclouen una sèrie de consells pràctics perquè siguen utilitzades de la manera més adequada.

També des del Consistori requenense s’ha pensat en els més xicotets de la casa, de manera que aquest repartiment incloïa màscares infantils.

Les mascaretes adquirides són homologades, fabricades a la Comunitat Valenciana i estan emparades per la normativa vigent, complint així amb les indicacions de les autoritats sanitàries.

Finalment, cal assenyalar que aquestes màscares són reutilitzables i rentables perquè puguen ser aprofitades en més d’una ocasió.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*