Requena dispararà diumenge que ve dos castells de focs artificials

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Post també disponible en: Castellano

Diumenge que ve 15 d’agost a partir de les 23.30 hores aproximadament, tindrà lloc a Requena el tret de dos castells de focs artificials de manera simultània.
L’objectiu no és un altre que, facilitar a la ciutadania la seua contemplació des de diferents punts de la localitat sense haver de desplaçar-se per a això, evitant així possibles aglomeracions en una sola ubicació.
D’aquesta manera, el present esdeveniment, juntament amb els espectacles de la Plaça de Bous o la fira d’atraccions, s’uneix als ja preparats durant aquest atípic mes d’agost per a fomentar un ampli ventall d’activitats d’oci en la localitat, complint en tot moment amb les mesures de seguretat i sanitàries pertinents.
D’altra banda, cal recordar que la fira d’atraccions tornarà a posar-se en marxa a partir del pròxim divendres 13 d’agost i romandrà oberta al públic diàriament en el seu horari habitual fins a finalitzar el mes.
A més, a partir de la setmana que ve es podrà gaudir també dels espectacles previstos en la Plaça de Bous, dins del cicle denominat “Les Nits de la Verema”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*