Requena impulsa l’XI Concurs d’Aparadors nadalencs

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Requena impulsa un ambient nadalenc acollidor per a enriquir l’experiència de veïns i visitants durant aquest Nadal. En col·laboració amb el comerç minorista local, s’anuncia amb entusiasme l’XI Concurs d’Aparadors Nadalencs.

El concurs té com a propòsit estimular la creativitat, generant una atmosfera de compres en aquestes dates significatives, encoratjant així el consum en el comerç local. Tots els establiments comercials oberts al públic a Requena estan convidats a participar.

La inscripció, de caràcter gratuït, estarà oberta del 4 al 8 de desembre, tots dos inclusivament. Els interessats poden inscriure’s enviant un correu electrònic a l’Associació de Comerciants a través de comerciosderequena@gmail.com.

Els premis, oscil·lant entre 200 i 50€, seran decidits per un jurat compost pel regidor de comerç, un representant de l’associació de comerciants i dos representants d’associacions locals. A més, hi haurà un premi especial triat pel públic a través de la pàgina de Facebook de l’Associació de Comerciants, de l’11 al 16 de desembre.

L’esperat lliurament de premis es durà a terme en la Sala d’actes de l’Ajuntament de Requena el 20 de desembre a les 20.45, consolidant així el compromís del consistori amb l’esperit festiu i l’impuls a la vitalitat econòmica local. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*