El PP denuncia que “encara hi ha carrers sense llum en llogarets de Requena”

Post també disponible en: Castellano

Els veïns “es queixen de viure en la més absoluta foscor en alguns punts de les seues pedanies, sense ser atesos pel govern local.la falta d’interés de l’alcalde Mario Sánchez i del seu equip de govern provoca que veïns de llogarets de Requena transiten amb llanternes per a poder arribar a les seues cases” afirmen els populars de Requena.
El Partit Popular denúncia que “hi ha llogarets com a Cases de Quadra que porten anys sense llum en alguns carrers. Malgrat l’arribada de la fibra òptica a la pedania, no compta ni amb asfaltat ni amb llum en algunes dels seus carrers. Concretament, per als carrers Camí dels Ruices, Camí del Yesar, de la Vinya i part del carrer Carretera, s’ha demanat moltes vegades per part dels veïns, la instal·lació d’enllumenat, no veient gens d’interés tant per Mario Sánchez, alcalde de Requena, com pel seu govern municipal”.
Des de la formació política demanen que “es tinga l’atenció que mereixen les 25 pedanies que formen el municipi de Requena. Per a nosaltres no hi ha requenenses de primera, ni de segona. Tant les persones que formen part de la ciutat com els que habiten en cadascuna dels seus llogarets, tenim el mateix dret a tindre els serveis necessaris per a viure en el municipi”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*