Requena inicia la celebració de la seua 19 Setmana Mediambiental

Post també disponible en: Castellano

Es realitzaran plantacions de diversos tipus d’arbres 
Conmemorando el Dia de l’Arbre que se celebra hui 31 de gener a la Comunitat Valenciana, es faran plantacions de diversos tipus d’arbres a càrrec d’alumnes dels diferents centres educatius del municipi al llarg de tota la setmana, fins a aconseguir els 2.000 exemplars. Concretament, començarà aquesta labor l’alumnat dels col·legis de la localitat, Alfons X El Savi, Serrano Clavero, Higuerillas i Lucio Gil Fagoaga.
Li seguiran l’IES 1, el dijous 2 de febrer, i el divendres 3, els alumnes de l’IES Oleana.
Els centres educatius de les pedanies, Manuel García Izquierdo i el CRA El Teix, se sumaran a la iniciativa al llarg de febrer.
D’aquesta manera, es plantaran exemplars de diferents espècies com a pins coscoll i pinyer, quejigos, carrasques i arboços.
Així, cada centre educatiu col·labora amb un total de 200 o 300 exemplars plantats, que també seran regats degudament, tots ells situats en la via pecuària de la Canyada de Sant Joan, “la qual cosa sens dubte contribuirà a reforçar el pulmó verd del nostre municipi i emfatitzar als estudiants la importància d’aquesta mena d’iniciatives” destaquen des del consistori requenense.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*