La Clavària de la Mare de Déu de Montiel de Benaguasil posa en marxa la iniciativa “Els Bunyols de la Tia Sunsioneta”

Post també disponible en: Castellano

Cada diumenge de 09.00 a 12.00 i fins al 12 de març, la Clavaria elaborarà bunyols i els posarà a la disposició de la ciutadania per a recaptar fons per a les festes patronals.

Una vegada finalitzats els actes en honor a Sant Antoni i Sant Blai, la Clavaria de la Mare de Déu de Montiel llança la iniciativa Els Bunyols de la Tia Sunsioneta.
I és que, mares i pares dels components de la clavaria elaboraran cada diumenge fins al 12 de març, bunyols tradicionals sota la supervisió de la Tia Sunsioneta.
L’objectiu d’aquest projecte és doble ja que, la Clavaria pretén acostar a tot el municipi, però també a persones que visiten Benaguasil, un producte artesanal i elaborat amb una recepta centenària alhora que recaptar fons per a l’organització del dia gran les Festes Patronals en Honor a la Verge de Montiel el pròxim 8 de setembre.
Des de la Clavaria de la Mare de Déu de Montiel destaquen “el caràcter local i valencià d’aquesta iniciativa per a posar en valor el nostre a través d’una cosa tan especial com els bunyols, encara que amb un toc tradicional ja que seran elaborats pels nostres pares i mares”.
A partir del pròxim 5 de març i en horari de 09.00 a 12.00 estarà obert el punt de repartiment al Carrer Verge del Pilar, 26 de Benaguasil. També s’ha establit el telèfon 643751809 per a realitzar encàrrecs.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*