Rurable estimula l’esperit emprenedor i millora els coneixements dels habitants del seu territori

Talleres en Utiel y Venta del Moro.
Talleres en Utiel y Venta del Moro.

Post també disponible en: Castellano

El Grup d’Acció Local RURABLE continua treballant per estimular l’esperit emprenedor i millorar els coneixements dels habitants del seu territori en aquesta àrea. És per això que s’ha programat per al proper dimarts 19 de novembre un taller gratuït “Claus per millorar la teua comunicació 2.0”, impartit per l’Associació d’Emprenedors Rurals d’Utiel-Requena, de 16,30 hores a 18,30 hores a la seu de RURABLE, C / Adarve, 5, Utiel, 2n pis. Inscripcions a: emprendedoresrurales.com

A més, s’ha programat el TALLER DE CREACIÓ D’EMPRESES PER A EMPRENEDORS / ES AGROALIMENTARIS, en Venta de l’Moro per als pròxims dies de l’25 a l’29 de novembre. Ofert pel Servei de Transferència de Tecnologia de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Constarà de 5 sessions, de dilluns a divendres, amb horari de 16,00 a 19,00 h, que sumaran un total de 15 hores lectives, les quals són compatibles per a l’obtenció d’ajudes agràries de la Conselleria (joves agricultors …)
El curs tindrà lloc a la Biblioteca Municipal. C / Creus, 49, Venta de l’Moro. Per inscriure’t contacta amb: info@rurable.com o directament a l’Ajuntament de Venta de l’Moro. T’esperem!

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*