Utiel estrena senyalització turística en el seu centre històric

Post també disponible en: Castellano

La iniciativa de l’Associació Cultural Serratilla va ser una de les més votades en els pressupostos participatius de 2019 convocats per l’Ajuntament d’Utiel.

El barri antic d’Utiel llueix nova senyalització turística. Una xarxa de panells informatius que guiaran al visitant en el seu recorregut per la història i monuments més emblemàtics de la vila medieval d’Utiel.

La iniciativa de senyalització de fites històriques, artístics i etnogràfics va ser presentada per l’Associació Cultural Serratilla d’Utiel als pressupostos participatius de 2019 de l’Ajuntament d’Utiel sent una de les propostes més votades per la ciutadania perquè es materialitzara a través d’aquesta partida pressupostària municipal. 

La plaça de l’Ajuntament, els cellers subterranis i el refugi de la Guerra Civil; l’Església Parroquial de La nostra Senyora de l’Asunción; el Convent de la Mercè; Casa Pasiego i Casa Museu Rueda; els carrers Santa María, Real i Santíssima Trinidad; la Plaça Miguel Ballesteros o la Muralla al carrer Armes, són algunes de les ubicacions del nucli històric-tradicional que ja incorporen aquests panells turístics amb els quals transmetre a veïns i visitants gran part del llegat històric i cultural d’Utiel i els seus avantpassats.

Amb la incorporació d’aquesta nova xarxa de panells turístics, l’Ajuntament d’Utiel i la regidoria de Turisme complementen l’actual senyalització urbana, donant especial protagonisme als importants atractius del conjunt historicoartístic del seu barri antic i ampliant així la promoció de recursos d’Utiel i comarca a través de les marques turístiques “Utiel en el teu interior” i “Terra Boval”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*