Salvador Golfe i Manolo Bernad renuncien com a regidors de Vilamarxant

Post també disponible en: Castellano

Salvador Golfe i Manolo Bernad, representants de Compromís, han renunciat com a regidors a l’Ajuntament de Vilamarxant durant el ple celebrat en la vesprada d’ahir.

Els dos representants de Compromís per Vilamarxant han decidit abandonar els seus càrrecs per motius personals després de diversos anys com a representants del seu grup municipal en el Consistori.

Golfe, que havia encadenat sis anys com a regidor, i Bernad, que va arribar en l’anterior legislatura, han decidit fer un pas al costat després de molts anys d’esforç pel municipi tant en l’equip de govern en l’anterior legislatura i en l’oposició durant l’actual.

Voro Golfe ha explicat que marxa “amb la tranquil·litat de saber que he fet el millor per al meu poble”. “Vull agrair a tots la col·laboració i el respecte que m’heu brindat durant este temps”, ha conclòs.

Mentrestant, Manolo Bernad ha indicat que ha sigut “un gran plaer servir i treballar pel meu poble” i que continuarà treballant en tots els àmbits que ha decidit durant la seua trajectòria política.

Finalment, tots els membres dels diferents grups municipals que integren el Consistori han reconegut l’esforç i treball tant de Golfe com de Bernad durant els últims anys.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*