S’amplia el termini per recollir els xecs “El meu compte ambiental” a Utiel

Hasta el 31 de enero se pueden retirar los vales en la Mancomunidad del Interior Tierra del Vino y canjearlos en comercios adheridos a la campaña.
Hasta el 31 de enero se pueden retirar los vales en la Mancomunidad del Interior Tierra del Vino y canjearlos en comercios adheridos a la campaña.

Post també disponible en: Castellano

El projecte “El meu compte Ambiental” d’Utiel amplia el termini fins al 31 de gener per bescanviar els xecs-compra amb què el Consorci València Interior premia el bon comportament ambiental de cada un dels veïns de l’consorci en matèria de gestió de residus i reciclatge.

La campanya “Reciclar té premi” associada a “El meu compte Ambiental” la posa en marxa un any més el Consorci València Interior i compta amb l’adhesió de l’Associació de l’Comerç i la Indústria d’Utiel, Associació Utiel Gastronòmica i Ajuntament d’Utiel. Mitjançant la targeta d’identificació personal, els utielanos que han reciclat en l’ecoparc o ecomóvil canvien els seus punts ambientals per xecs regal a canviar en els diferents comerços locals adherits a aquesta campanya.

Inicialment el termini concloïa el 17 de gener però, davant l’evidència que falta una suma important de vals-compra per recollir pels usuaris beneficiaris, s’ha decidit ampliar els terminis de finalització de el projecte, podent recollir els vals a la seu de la Mancomunitat fins el divendres 31 de gener i canviar-los en comerços adherits a la campanya fins a aquesta mateixa data.

Des de les entitats de comerç adherides s’anima als possibles beneficiaris a retirar i consumir els vals de compra en els terminis establerts.

L’horari de retirada dels vals a la seu de el Consorci València Interior (C / Adarve, nº 5 d’Utiel) és de 9 a 14 hores.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*