Segona Regional: Loriguilla goleja el Godelleta (5-0); el Torrefiel al Macastre (6-0); i el Sinarcas cau antre el Xiva (0-2)

El Xiva suma de moment 6 de 6 punts possibles.

El Godelleta poc va poder fer en el seu desplaçament a Loriguilla (5-0). Van poder intentar-ho, però el partit des de l’inici va ser molt costa amunt i amb prou feines van tenir opcions de poder franquejar la porteria rival els de Godelleta.

Tot just van necessitar 20 minuts els locals perquè Fernando Montero obrís el marcador, pocs minuts més tard, Tino doblava l’avantatge, com es hirían al descans.

A la tornada, es tornaria a la mateixa dinàmica, 3 minuts per posar el 3-0 que ja deixava a les clares que o es donava una sorpresa majúscula, o el partit no canviaria de rumb, tot i els interessos de Domingo. Lugo sí hi va haver un llarg temps en què es va donar més joc i igualat per als dos equips, amb calma i paciència, però conforme arribava al final del partit, va tornar a passar, a tocar del 90, 2 gols més, van donar l’estocada final a l’ partit. Godelleta queda desè amb 3 punts.

Torrefiel 6-0 Macastre

El Macastre cau en el seu desplaçament a València per un contundent 6-0. Des de l’inici els locals van ser un total setge per als macastreros, als 12 minuts ja van aconseguir obrir el marcador, i entre el joc dels locals i les fallades dels nostres, el partit parla per si sol i va acabar amb el 6-0 final i sense res a poder fer davant un gran rival.

Sinarcas 0-2 Xiva

El Chiva guanya amb deficiència i convenç. No va ser un partit amb grans ocasions i molt d’analitzar, però sencilamente els chivanos van ser millors, van oferir bon joc, i les més clares van aconseguir convertir-les. A la primera meitat, després de mitja hora en què l’organització dels nostres va ser aclaparador, al 30 ‘, Alejandro Rodrigo aconseguiria fer el primer de la tarda, per a poc després anar-se’n al descans.

A la tornada, el partit va continuar igual, ni els canvis ni el joc que el local va intentar ser suficients per fer que pogués posar en dificultats als chivanos, i quan ja quedava poc per al final, els locals van tornar a encaixar el gol que reblava el propi Alejandro Rodrigo per doblegar resultat i el seu compte propi de gols. El partit i els 3 punt col·loquen a Xiva segon amb els 6 de 6 en l’haver i clar aspirant per quedar en el podi de la Segona Regional, complint l’objectiu en una llarga lluita per l’ascens. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks.