Serveis funeraris Ángel Cuenca presenta el seu projecte “Ningú es queda sense l’oportunitat d’acomiadar-se”

Post també disponible en: Castellano

Serveis Funeraris Ángel Cuenca ha presentat el seu nou projecte “Ningú es quede sense l’oportunitat d’acomiadar-se”. Tres generacions amb més de 75 anys d’experiència avala a Serveis Funeraris Ángel Cuenca, que s’encarrega de gestionar el servei funerari de manera integral, cuidant fins a l’últim detall. D’aquí ve que en el seu afany per acostar totes les novetats en el seu sector, es posen a la disposició de les famílies tots els canals físics i digitals perquè “Ningú es quede sense l’oportunitat d’acomiadar-se”.

Un nou servei que es presenta, després d’un acord amb l’Ajuntament de Bunyol, és el servei d’autobús urbà, que tindrà parada totes les vesprades en diferents horaris i els dissabtes al matí.

Contractant els seus serveis podem optar a vetlar en els principals tanatoris, ja que Serveis Funeraris Ángel Cuenca disposa de tanatoris propis en els municipis de Bunyol, Xiva, Godelleta i Iàtova, donant cobertura a les poblacions d’Alboraig,  Macastre, Setaigües, Millars, Dosaigües i Cortes de Pallars. 

La seua nova web explica a més, amb tot luxe de detalls, els serveis que ofereix aquesta empresa de Bunyol que combina la tradició amb la innovació en un perfecte equilibri. Per a això es disposa del tradicional sistema d’esqueles murals i comunicació de bàndols locals, al que s’han afegit les noves técnologías de RRSS, web i aplicació mòbil.

L’aplicació mòbil, serveix al seu torn de sistema de comunicació, on es disposarà de tot el detall del sepeli, llibre de condolences, encàrrec de flor de manera senzilla per al sepeli i en finalitzar es disposarà in eternum d’una web única per a record de la persona morta, que podrà ser consultat per amics i familiars.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*