Les regidories de Cultura i Parcs i Jardins de Xest programen un cicle d’activitats per a tota la família en La Lomiquia

Post també disponible en: Castellano

El proper 26 de setembre arrenca un cicle cultural per a públic familiar a les instal·lacions de l’àgora de el Parc de la Lomiquia, que comptarà amb actuacions musicals, teatrals i de màgia i es prolongarà durant tot el mes d’octubre.

“A causa de la situació de pandèmia, durant els últims mesos els nens i nenes no han pogut participar en activitats culturals i d’oci; però la situació actual a Xest respecte a la COVID està sent bona en les últimes setmanes i per això hem vist convenient començar a programar activitats adreçades a públic infantil “, ha explicat la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente. “Com en tots els actes culturals que s’han vingut organitzant, comptarem amb totes les mesures de seguretat i higiene pertinents”.

Així, es tancarà el recinte de l’àgora per controlar l’aforament, es distribuiran les butaques mantenint la distància de seguretat interpersonal, hi haurà gel hidroalcohólico a les entrades i es prendrà la temperatura de totes les persones que assistisquen als esdeveniments.

Programa

La iniciativa es realitza amb la col·laboració de la regidoria de Parcs i Jardins i la primera actuació comptarà amb música, ball, acrobàcies i humor, a càrrec de Els rodamón i tindrà lloc el dissabte 26 de setembre a les 18 hores. A partir d’octubre, les actuacions es realitzaran els diumenges al matí, a les 12 hores.

El 4 d’octubre el mag Keko presentarà el seu espectacle Alohomora; el diumenge 11 d’octubre serà el torn de la companyia El ball de Sant Vito, amb el seu espectacle de titelles El país de Babia i el 18 d’octubre ALTV Produccions representarà el musical Charlie i la fàbrica de reciclatge. Aquestes tres actuacions estan finançades a l’50% per l’Institut Valencià de Cultura.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*