Comença el curs en el Centre de Formació de Persones Adultes de Xest

Instalaciones de la EPA de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

El Centre de Formació de Persones Adultes, CFPA, inicia el curs esta setmana, amb places vacants en alguns grups, per als que seguix oberta la matrícula.

Els cursos online que oferta el Ministeri d’Educació a través de la iniciativa Aula Mentor ja estan en marxa i pròximament començarà la formació bàsica destinada a persones adultes amb els cursos de Neolectura, Educació de Base i Graduat en Educació Secundària, així com la preparació a les proves d’accés a Cicles de Grau Superior i a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys; la preparació de les proves de la JQCV i la formació d’Espanyol per a Estrangers. Durant el mes d’octubre començarà el programa J, amb els cursos de Brodats, Ceràmica, Tall i confecció, Esperanto, Filosofia, Gimnàstica, Anglés, Informàtica, Restauració de mobles, Taichí i Ioga.

Les persones interessades a obtindre més informació poden contactar amb el CFPA per telèfon en el 962 51 03 00 i a través del correu electrònic info\@cfpacheste.es.

Mesures de seguretat

Tant per a la matriculació com per a l’exercici de l’activitat lectiva, s’han posat en marxa les mesures de seguretat establides per les autoritats sanitàries. La regidoria d’Educació, en col·laboració del Centre de Salut, ha previst la realització de xarrades informatives sobre normes per a previndre l’expansió de la COVID-19 dirigides al personal que treballa en el centre i a l’alumnat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*