Finalitza el rodatge d’una pel·lícula índia que porta per nom “La Tomatina”

Post també disponible en: Castellano

El nom de la internacionalment coneguda festa de La Tomatina de Bunyol és el títol triat per a una pel·lícula índia el rodatge de la qual acaba de finalitzar.

La pel·lícula, que està dirigida per Sajeevan Anthikad y escrita per T. Arunkumar, retrata la icònica festa bunyolense, tota una novetat al cinema malayalam (cinema de l’Índia), que també és conegut amb el sobrenom de Mollywood, un acrònim de Malayalam i Hollywood. Es tracta és un thriller polític que narra la història d’un grup de persones que lluiten contra poders desconeguts que fins i tot poden violar la privacitat de les persones en un estat democràtic.

La història i guió de ‘La Tomatina’ és de Sajeevan Anthikad, i està interpretada pel conegut actor de Mollywood Joy Mathew, actor de cinema i teatre indi també director de cinema, dramaturg i guionista que treballa principalment al cinema malayalam, i que interpreta el paper principal.

L’acció inclou escenes en les quals l’actor principal, Joy Mathew, està cobert de tomàques. Aquesta és la primera vegada que els tomàquets s’utilitzen com a element principal en una pel·lícula malayalam.

La pel·lícula és finançada per Sandhya M. Els creadors també estan tractant d’estrenar-la en el circuit de festivals de cinema, a més de l’estrena en cinemes.

La indústria del cinema de l’Índia és la més important del món en termes numèrics quant al volum de llargmetratges i curtmetratges anuals. L’Índia comptabilitza el 73% dels ingressos per l’edició de pel·lícules en la zona d’Àsia-Pacífic. Els indis són els ciutadans del món que més acudeixen al cinema.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*