“Si la lies, ens la lies a tots”, la campanya de Sanitat adreçada a el públic jove per prevenir els riscos de contagi de coronavirus

Post també disponible en: Castellano

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha llançat una campanya adreçada a el públic jove amb la qual pretén prevenir els riscos de contagi de coronavirus un cop assolida la “nova normalitat”.

El cantant valencià Nyno Vargas posa veu i imatge a un vídeo en què es apel·la a la prudència ia la necessitat de continuar seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries per evitar riscos innecessaris.

A través de la música rap i amb un llenguatge proper per als més joves, la campanya adverteix sota el lema “Si la lies, ens la lies a tots” que és fonamental seguir mantenint la distància social, fer un bon ús de la màscara i utilitzar el gel desinfectant per prevenir el contagi, perquè el virus encara continua actiu.

En aquesta línia, la consellera Ana Barceló ha volgut insistir que “cal que els més joves prenguin consciència de la gravetat de la situació que encara avui estem vivint”.

Per això, cha afegit, “hem de seguir combatent el virus amb totes les eines que comptem per fer-ho i una d’elles és, sens dubte, la solidaritat amb els altres”.

Barceló ha recordat que “totes i tots podem i hem d’assumir la nostra responsabilitat per evitar contagiar a persones properes, més vulnerables, que, en cas de contagi, poden fins i tot arribar a perdre la vida”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*