Xest registra un descens significatiu de contagis de covid-19

Post també disponible en: Castellano

Les últimes dades sobre els contagis a Xest que ha fet públics la Generalitat, corresponents a les setmana d’1 a el 7 de febrer, situaven el nombre de contagis en 21, amb una incidència acumulada en els darrers 7 dies de 247 casos per cada 100.000 habitants .

Tal com mostren les gràfiques de la Conselleria de Sanitat, l’augment de casos setmanals més alt es va produir de el 21 a el 27 de desembre, amb 109 persones diagnosticades, arribant a el pic el dia 22, amb 38 contagis. En el període des de 21 de desembre a el 3 de gener Xest va arribar a superar una incidència acumulada a 14 dies de més de 2.500 casos per cada 100.000 habitants. A partir d’aquí, el nombre de casos setmanals baixar pràcticament a la meitat des del 4 a l’24 de gener, fins a arribar als 32 positius a finals del mes. Les dades de febrer segueixen baixant, amb un màxim de 5 casos diaris des del dia 1 fins al 7.

“Les dades que ha ofert La Generalitat, contrastats pel Centre de Salut, ens indiquen un descens de casos molt significatiu a Xest des del repunt que hi va haver coincidint amb les dates nadalenques; les estrictes mesures i l’actitud de la població han permès aquesta millora de la situació sanitària, de manera que seguim insistint en la importància de seguir complint per poder recuperar a poc a poc l’activitat “, han declarat des de l’equip de govern.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*