El tram de la via verda entre Benaguasil i Vilamarxant ja és una realitat

Post també disponible en: Castellano

Així ho han comprovat este matí els alcaldes d’ambdós localitats, Ximo Segarra i Héctor Troià, en la seua visita al tram que unix el Molinet amb el pont de ferro, en el Parc Natural del Túria, després dels treballs de condicionament i senyalització duts a terme.

Ambdós han recorregut este tram ciclopeatonal d’uns 600 metres de longitud que suposa una via d’unió entre les dos localitats, i que reforça l’oferta recreativa i esportiva, al propiciar la pràctica d’activitats saludables i respectuoses amb el medi ambient com passejar, córrer o muntar amb bicicleta.

“Amb este nou tram ja estem units amb els nostres veïns de Vilamarxant i amb el Parc Natural del Túria. Des de hui els veïns d’estes dos localitats ja poden disfrutar d’este nou itinerari apte per a tot tipus de caminants, ciclistes o corredors i que discorre per un paisatge d’horta i tarongers, oferint noves possibilitats d’oci i una forma de turisme respectuosa amb el mig ambient”, han subratllat des del Consistori.

El nou tram executat forma part de la ruta ambiental de “El Molinet” que s’inicia en l’edifici de l’antiga estació ferroviària, convertint-se en un itinerari que promou les pràctiques esportives i saludables dels veïns al tractar-se d’un recorregut molt assequible, sense a penes dificultat ni desnivell.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*