El Consell col·labora amb l’Ajuntament de Llíria en la promoció i impuls turístic del municipi a través de la música

Post també disponible en: Castellano

El Consell ha autoritzat la subscripció d’el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Llíria per donar suport a accions de promoció del producte turístic del municipi a través de la música.

Mitjançant aquest acord, la Generalitat, mitjançant Turisme Comunitat Valenciana, contribuirà econòmicament amb 60.000 euros perquè l’Ajuntament de Llíria dugui a terme actuacions de difusió del producte turístic del municipi.

Així, mitjançant el conveni, l’Ajuntament de Llíria desenvolupa l’acció ‘El Despertar de les Arts’ de suport a la creació i difusió de el patrimoni històric i cultural davant la situació de debilitat sorgida en aquests sectors amb la pandèmia de la Covid-19.

Així mateix, s’han desenvolupat diversos esdeveniments com ‘El Desenjazz 2020. 5è Festival de Jazz de Llíria’, el concert se celebra al voltant del “Dia Mundial de la Música” com a motor per a la pau, la unitat, el diàleg i el reforç en la cooperació entre pobles. La programació fomenta l’intercanvi i la trobada d’artistes en les diferents Ciutats Creatives de la UNESCO a tot el món, en aquesta ocasió, amb Bogotà.

A més, mitjançant aquest acord la Generalitat dóna suport a la iniciativa la ‘Reobertura de les Termes Romanes de Mura’, per difusió i posada en valor de l’jaciment arqueològic de el Santuari Oracular i les Termes romanes de Mura per a la seva obertura a el públic; i en el ‘LLUM Festival’, festival de patrimoni històric i música antiga de Llíria que es va celebrar de el 4 a el 9 d’agost a la localitat al barri medieval de la vila.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*