L’Ajuntament de Bunyol anuncia l’obertura de beques de material escolar del curs 2019-20 per a educació infantil (de 0 a 6 anys)

Post també disponible en: Castellano

Carles Xerri, regidor d’Educació en l’Ajuntament de Bunyol, manifesta que si bé esta convocatòria és la corresponent al curs 2019-2020, la voluntat és la de resoldre esta convocatòria abans de que finalitze l’any i a partir de gener de 2021 convocar les ajudes corresponents al curs escolar actual, és a dir, les relatives al curs 2020-2021.

La regidoria d’Educació informa de l’obertura del ermini per a sol·licitar l’ajuda d’adquisició de llibres escolars i material escolar per al curs 2019-2020. Es convoquen ajudes per als cursos d’educació infantil primer i segon cicle (de 0 a 6 anys). El dit termini estarà obert fins al dia 5 de novembre des d’hui divendres 23 d’octubre.

Carles Xerri, regidor d’Educació de l’Ajuntament de Bunyol, incidix que seran subvencionables els llibres i el material escolar (llibretes, carpetes, etc.) corresponents als cursos d’educació infantil primer i segon cicle (de 0 a 6 anys). “Tenen dret a obtenir les ajudes el pare, mare o tutor, en el ser cas, amb fills escolaritzats en els cursos d’educació infantil primer cicle i segon cicle (de 0 a 6 anys)”, confirma el regidor buñolense.

Tant els menors com el pare, mare o tutor que sol·licite l’ajuda hauran d’estar empadronats en el municipi de Bunyol, a la data que es fixe en la corresponent convocatòria. Aquesta data serà la de 31 de desembre de el 2019.

La resta de determinacions com imports dels ajuts, requisits dels beneficiaris etc. seran les fixades per l’ordenança reguladora de les bases per a la concessió d’ajudes per a l’adquisició de llibres escolars i material escolar.

Des de la regidoria l’edil manifesta que si bé aquesta convocatòria és la corresponent a el curs 2019-2020, la voluntat és la de resoldre aquesta convocatòria abans que finalitze l’any i a partir de gener del 2021 convocar els ajuts corresponents a el curs escolar actual, és a dir, les relatives a el curs 2020-2021.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*