L’alcalde de Requena prega precaució davant l’augment de contagis de Covid-19 al municipi

Post també disponible en: Castellano

L’alcalde de Requena, Mario Sánchez, s’ha dirigit a la ciutadania del municipi a causa de l’augment de casos per Covid-19 a la localitat notificat per part de Salut Pública.

“Segons dades oficials de l’organisme, hi ha hagut a Requena 113 casos en les últimes 2 setmanes, de manera que vam superar la incidència acumulada de 500 casos per cada 100.000 habitants” destaca l’alcalde. Una circumstància que podria portar a el confinament perimetral de la localitat, segons els barems de Govern de la nació.

Avui és més important que mai “restringir a l’màxim el contacte social i evitar qualsevol tipus de contacte amb persones no convivents sempre que no puguem mantenir la distància de seguretat” adverteix el primer edil requenense. “” Prego -afegeix- especial precaució un cop més en les reunions amb familiars i amics. La situació és molt seriosa i pot empitjorar de manera exponencial si no ens ho prenem seriosament. Si us plau, tinguem la màxima precaució. Està a les nostres mans “, ha finalitzat. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*