Torna Cultura en la Lomiquia a Xest amb espectacles familiars els diumenges

Post també disponible en: Castellano

Diumenge passat, 21 de novembre, s’estrenava un nou cicle de Cultura en la Lomiquia, organitzat per la regidoria de Cultura juntament amb Parcs i Jardins, amb l’actuació de Dani Miquel i els Cantacançons. El popular espectacle va entusiasmar a xicotets i majors que van cantar i van ballar cançons tradicionals com Mon pare no te nas o La lluna i la pruna i van corejar coneguts temes del cantant com la Cançó dels colors o La princesa ratolina.

“Crec que la iniciativa Cultura en La Lomiquia ha tingut un bon acolliment des del seu inici perquè ofereix espectacles per a tota la família, gratuïts i a l’aire lliure en un dels nostres entorns més benvolguts”, explica la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente. “El cicle d’hivern el componen quatre propostes variades de gran qualitat que segur que encantaran a les famílies”.

Diumenge que ve, 28 de novembre, l’àgora del parc de la Lomiquia acollirà el musical de la Rateta Presumida Rockstar, de Saga Produccions; el diumenge 5 de desembre serà el torn de Cucut canta tu, de Trévol Teatre; i el diumenge 12 de desembre es representarà el musical Pinotxo, de Trencadís Produccions. Tots els espectacles començaran a les 12.00.

“Agraïsc a Mª Ángeles l’obstinació a posar en valor els espais verds de Cheste programant activitats culturals en ells. En aquest cas, hem volgut atraure a la gent al parc de la Lomiquia, un lloc que volem que cada vegada gaudisca més gent, sempre respectant l’entorn”, apunta el regidor de Parcs i Jardins, David Pujals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*