Torna el cicle “Tu eres el motor de la teua salut” a Xest amb una xarrada sobre l’ansietat

Post també disponible en: Castellano

El saló de plens de l’ajuntament de Xest es va tornar a omplir amb la volta de cicle “Tu eres el motor de la teua salut”, dijous passat 4 de novembre la psicòloga Mª Jesús Giménez Caimari va oferir pautes i consells per a suportar l’ansietat i la por en el dia a dia.

“La salut és una cosa fonamental en els nostres dies, per això l’objectiu d’aquestes xarrades que organitzem des de la regidoria de Sanitat, amb la col·laboració de Tempssport, és donar eines per a poder portar una vida sana; és cert que en ella influeixen diferents factors, però hi ha una part que depén dels nostres hàbits. Volem que totes aqueixes persones que esteu interessades a cuidar la vostra salut, en la mesura de les vostres possibilitats, tingueu una orientació de mans de professionals de qualitat”, destacava la regidora Mª Ángeles Llorente, abans de donar pas a la presentació de la ponent.

“Amb iniciatives com aquesta volem empoderar a la població i que la gent tinga criteri a l’hora de prendre decisions i saber actuar. La salut física és molt important, però la mental també, per això hui us anime a tindre una actitud proactiva, a participar en aquesta xarrada i a traure-li el màxim profit a aquesta gran psicòloga especialista en l’àmbit clínic i en l’entorn laboral”, apuntava Alba Doménech, per part de Tempssport.

Sobre la Xarrada

La ponent va bandejar mites sobre l’ansietat i la por, incidint en què són reaccions normals i necessàries per a la superviviencia, i va oferir pautes per a conviure amb els pensaments negatius sense que arriben a afectar la vida diària. “Davant una situació complicada és normal tindre malestar, no hem de lluitar contra la por o l’ansietat, el que hem de fer és identificar els nostres pensaments negatius, posar un filtre i rebutjar tot el que no ens siga útil per a portar la vida que volem; això suposa un entrenament que ens porta temps, però és la manera d’aconseguir que l’ansietat no ens domine i que ens puguem centrar en viure el present”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*