Utiel-Requena tria als seus representants en el consell regulador dels seus vins

Post també disponible en: Castellano

Una de les novetats és el major nombre de dones en les candidatures

Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana, les petites i mitjans cellers i les organitzacions agràries, Va unir de *Llauradors, *AVA-Asaja i la Coordinadora Llauradora del País Valenciana (COAG), han presentat candidatures a les pròximes eleccions al Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida Utiel-Requena, que se celebraran aquest dimarts, 9 de novembre.

Una de les novetats de la pròxima convocatòria, és la inclusió en les candidatures de major nombre de dones que en l’anterior.

El Consell Regulador es regeix per les decisions que es prenen en el ple que és l’òrgan que dirigeix aquesta entitat i que està compost per: president, vicepresident i secretari.

Deu vocals en representació de titulars de vinyes inscrites en el registre de vinyes del Consell Regulador, més tres suplents per al supòsit de baixes.

Deu vocals en representació de titulars de cellers inscrits en els registres de cellers d’elaboració, emmagatzematge, criança, embotelladors i instal·lacions embotelladores, més tres suplents per al supòsit de baixes.

També el director general competent en matèria de qualitat agroalimentària, o qui ell mateix designe en qualitat de representant de la conselleria competent en matèria d’agricultura i alimentació.

El president de l’entitat serà elegit amb posterioritat a les eleccions del pròxim dimarts pels vocals que resulten triats aqueix dia. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*