Els propietaris d’habitatges de la Vila de Requena amb més de 50 anys hauran de presentar un Informe d’Avaluació d’Edificis

Post també disponible en: Castellano

Davant l’arribada de cartes des de la Conselleria d’Habitatge a veïns del barri de la Vila de Requena Informant propietaris d’edificis de més de 50 anys que han de presentar un informe d’avaluació d’edificis enguany, representants de l’associació La Vila Protegida s’han reunit amb personal de l’Ajuntament per a tractar el tema i demanar informació sobre terminis, exclusions, preus, i possibles ajudes per a poder pagar els costos.
Segons responsables de l’associació “des de l’Ajuntament ens diuen que estan treballant sobre el tema amb els seus serveis tècnics i jurídics i que han plantejat aqueixa pregunta a la Direcció General de l’Habitatge”.”Esperant aqueixa resposta -afigen- hem quedat a mantindre una altra reunió la setmana pròxima per a aclarir l’assumpte definitivament”.
Els aspectes que se saben amb certesa són que el termini de presentació és fins a 31 de desembre i que les ajudes i les condicions per a rebre-les es convoquen any a any.
Alguns veïns de Requena asseguren que les cartes les estan rebent tots els propietaris del municipi que tenen habitatges de més de 50 anys. També han manifestat que les comunicacions estan creant bastant preocupació “pels elevats costos econòmics que suposaran per a moltes famílies, l’obtenció de l’Informe d’Avaluació d’Edificis”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*